aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΆνοιξε η μετεγγραφική περίοδος, ελεύθεροι παίκτες, προσεχώς ανακοινώσεις!

Άνοιξε η μετεγγραφική περίοδος, ελεύθεροι παίκτες, προσεχώς ανακοινώσεις!

1η Ιουνίου σήμερα και η αγαπημένη εποχή των πλείστων Κύπριων έφθασε. Το Καλοκαίρι είναι εδώ και την ίδια ώρα φέρνει μαζί του την έναρξη της μετεγγραφικής περιόδου, η οποία άνοιξε και επίσημα την αυλαία της από τα μεσάνυκτα.

Η αγαπημένη περίοδος των ποδοσφαιρόφιλων, οι οποίοι αγωνιούν για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και η μεγάλη ευκαιρία των ομάδων για αναδιοργάνωση. Από τα μεσάνυκτα της Παρασκευής όσοι ποδοσφαιριστές είχαν συμβόλαιο έως το τέλος της λήξασας περιόδου έμειναν ελεύθεροι. Τι σημαίνει αυτό; Όσοι είχαν ήδη συμφωνήσει με άλλες ομάδες για να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα μπορούν πλέον να ανακοινωθούν. Επομένως, πολύ σύντομα θ’ αρχίσουν τα «φιρμάνια» από τις ομάδες.

Δύο περιπτώσεις που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία είναι του Κέβιν Λαφράνς, ο οποίος μετακομίζει από την ΑΕΛ στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και του Τιάγκο Φερέιρα. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα και συμφώνησε σε όλα με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ