aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΆνοιγμα Σοφοκλέους στους νεαρούς φίλους της ΑΕΛ, τους δίνει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας

Άνοιγμα Σοφοκλέους στους νεαρούς φίλους της ΑΕΛ, τους δίνει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας

O AΑνδρέας Σοφοκλέους κάνει ότι περνά από το χέρι του για να αυξήσει τον κόσμο της ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο. Σε αυτή την προσπάθεια θέλει  να φέρει κοντά στην ομάδα τα άτομα ηλικίας 14 μεχρι και 18 ετών. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα έπειτα από απόφαση του Προέδρου κ. Ανδρέα Σοφοκλέους ανακοινώνει μια νέα κατηγορία εισιτηρίων διαρκείας δωρεαν  που έχει δημιουργηθεί ειδικά για παιδιά από 14-18 ετών

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, έπειτα από απόφαση του Προέδρου κ. Ανδρέα Σοφοκλέους ανακοινώνει μια νέα κατηγορία εισιτηρίων διαρκείας που έχει δημιουργηθεί ειδικά για παιδιά από 14-18 ετών.

Με το βλέμμα στο μέλλον και προς το «Limassol Arena» στο οποίο θα αγωνιζόμαστε από την επόμενη σεζόν, αρχίσαμε να προετοιμαζόμαστε για τη νέα εποχή. Όνειρο του προέδρου είναι η δημιουργία Οικογενειακής Κερκίδας στο νέο μας γήπεδο, εκεί όπου θα μπορεί σύσσωμη η κάθε γαλαζοκίτρινη οικογένεια να απολαύσει ένα τετράωρο γεμάτο από ΑΕΛ, ποδόσφαιρο, αλλά και άλλα event για τα μικρότερα παιδιά!

Ενόψει του πιο πάνω η απόφαση του προέδρου μας είναι να παραχωρηθούν δωρεάν YOUTH εισιτήρια διαρκείας σε παιδιά από 14-18 ετών στα οποία θα παραχωρηθεί ειδική έκπτωση στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης σεζόν, προτεραιότητα στην επιλογή θέσης, καθώς επίσης και άλλων προνομίων που θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν περισσότερες πληροφορίες καλώντας στο 25571930 ή εάν επισκεφθούν το Καταστημα μας στην Οδό Αγίας Ζώνης 12».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ