aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑγγαρεία και με το βλέμμα στη Β’ Κατηγορία

Αγγαρεία και με το βλέμμα στη Β’ Κατηγορία

Οθέλλος και Δόξα, δύο από τις τρεις ομάδες που υποβιβάστηκαν στη Β’ Κατηγορία, θα αναμετρηθούν σήμερα (19:00, Cytavsion2) στο «Αμμόχωστος» σε ματς αγγαρεία. Καλούνται να παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου γιατί επιβάλλεται. Κανένα κίνητρο και η ψυχολογία στο ναδίρ. Ωστόσο θα κληθούν να παίξουν, με τους προπονητές των δύο ομάδων να χρησιμοποιούν ποδοσφαιριστές σκεπτόμενοι την επόμενη σεζόν που θα τους βρει στη Β’ Κατηγορία.

Από την ομάδα της Αθηαίνου έχουν ήδη αποχωρήσει αρκετοί παίκτες, με τον Σακκά να έχει ένα μικρό ρόστερ και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους. Η Δόξα προγραμματίζει αλλαγές ενόψει της νέας περιόδου, με τον Μάκη Σεργίδη να είναι εκτός απροόπτου ο προπονητής που θα την οδηγήσει στην προσπάθεια που θα καταβάλει για άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Οθέλλος και Δόξα θα παίξουν ελεύθερα, χωρίς σκοπιμότητα, αναζητώντας τη νίκη γοήτρου, θέλοντας να κλείσουν τη σεζόν με όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς. Ο Οθέλλος για να ξεπεράσει την αντίπαλό του και η Δόξα για να τερματίσει στην έκτη θέση του β’ ομίλου, όχι πως θα αλλάξει κάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ