aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑνεβασμένα χέρια και γεμάτο απουσιολόγιο

Ανεβασμένα χέρια και γεμάτο απουσιολόγιο

Ήταν δύσκολη η αποστολή στην έδρα του ΑΠΟΕΛ για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (0-3), ήρθαν και οι Ντάνκαν Ρασμούσεν και Αγγελής Αγγελή να προστεθούν στο απουσιολόγιο μαζί με τους Εγιόνγκ Ενοχ, Σαρ Μαγκατέ, Μπόρχα Εκίθα και Κρίστη Ανδρέου.

Γεγονός που συνέβαλε στην ήττα με ανεβασμένα χέρια από τους γαλαζοκίτρινους στο ΓΣΠ. Διότι δίχως αμφιβολία έμειναν μακριά από τις καλές εμφανίσεις τους και παραδόθηκαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Η συνέχεια θα τους βρει στο γήπεδο ώς την Πέμπτη και έπειτα θα δοθεί ρεπό για την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα επαναρχίσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με την Πάφος FC (25/11) και ώς τότε το ιατρικό δελτίο αναμένεται να μικρύνει σημαντικά, καθώς μόνο ο Ανδρέου θεωρείται σίγουρος απών από τους τραυματίες, ενώ θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Ιράκλι Μαϊσουράντζε. Αντιθέτως, εξέτισε την ποινή του ο Λοΐζος Κοσμά και θα βρίσκεται στη διάθεση του Αντρέ Πάους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ