Αναβολή στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση για την 5η αγωνιστική

Αναβάλλεται το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση που ήταν προγραμματισμένο για τις 5 Οκτωβρίου. Το σχετικό αίτημα υποβλήθηκε από τον ΓΣΠ προς την ΚΟΠ και έχει γίνει αποδεκτό.

Ο λόγος αφορά στην επανασπορά του γηπέδου και οι άνθρωποι του Γυμναστικού Συλλόγου «Τα Παγκύπρια» θεωρούν ότι αν αναβληθεί το παιχνίδι αυτό θα δοθεί ο χρόνος που χρειάζεται το γήπεδο για να βρεθεί στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση για τη συνέχεια. Για το συγκεκριμένο ζήτημα έχουν ήδη ενημερωθεί οι δύο ομάδες.

Πέραν της επανασποράς, δύο επιπλέον λόγοι αφορούν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ, αλλά και στον αγώνα της Εθνικής που ακολουθεί στο Καζακστάν. Στις 3 Οκτωβρίου οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν τη Σεβίλλη στην Ισπανία, ενώ ακολουθεί στις 10 Οκτωβρίου ο αγώνας της Εθνικής.

Η σχετική δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριου Πετεβίνου στον ΣΠΟΡ FM: «Αυτό το θέμα έχει τακτοποιηθεί εδώ και 5 μέρες. Θα αναβληθεί αυτό το παιχνίδι αναγκαστικά. Έρχεται σε μια περίοδο που είναι ουσιαστικά πριν από τη διακοπή. Έτσι και αλλιώς το παιχνίδι δεν μπορούσε να πάει Δευτέρα. Θεωρώ ότι όπως βλέπω τα δεδομένα το παιχνίδι θα πάει μετά το Δεκέμβρη».

Υπενθυμίζουμε πως ήδη εκκρεμούν τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ με Ολυμπιακό και Εθνικό Άχνας για τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ