aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑναβλήθηκε το Δόξα-ΑΠΟΕΛ, πότε θα γίνει με βάση την προκήρυξη

Αναβλήθηκε το Δόξα-ΑΠΟΕΛ, πότε θα γίνει με βάση την προκήρυξη

Ακατάλληλος κρίθηκε ο αγωνιστικός χώρος του Μακαρείου Σταδίου και ο διαιτητής της αναμέτρησης Λουκάς Σωτηρίου διέταξε την αναβολή της αναμέτρησης για τον β΄γύρο του Κυπέλλου Coca-Cola που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 17:00.

Στις 14:20 ο διαιτητής του αγώνα αξιολόγησε τον χλοοτάπητα του γηπέδου και έκρινε ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί το παιχνίδι. Στον πρώτο αγώνα που έγινε στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ είχε επικρατήσει με 2-1, ενώ ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους «8» του θεσμού την ΑΕΚ. Με βάση την προκήρυξη ο αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (13/2), εντούτοις είναι ορισμένος ο αγώνας του ΘΟΙ με την ΑΕΛ. Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του επαναληπτικού αγώνα μεταξύ Δόξας-ΑΠΟΕΛ είναι η Τετάρτη 20/2, όμως είναι πάλι ορισμένος αγώνας στο Μακάρειο (Διγενής-Κούρρης Ερήμης) και μένει να διαφανεί τι θα αποφασίσει η ΚΟΠ.

Δείτε τι αναφέρει η προκήρυξη: «Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σε καθημερινή ημέρα θα διεξάγεται την αμέσως επομένη Τετάρτη εκτός αν υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου ή Ευρωπαϊκοί αγώνες όπου μια εκ των δύο ομάδων λαμβάνει μέρος ή αν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της Εθνικής Ανδρών».

Οι δύο ομάδες μπορούν να παραταχθούν με άλλες ενδεκάδες σε σχέση με αυτές που συμπλήρωσαν στο φύλλο αγώνα του σημερινού παιχνιδιού.

Αναλυτικά η προκήρυξη: «Αγώνας που δεν διεξάγεται όχι όμως από υπαιτιότητα οποιασδήποτε των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων ή αγώνας του οποίου το αποτέλεσμα ακυρώνεται και για τις δύο ομάδες μετά από απόφαση της ∆ικαστικής Επιτροπής χωρίς όμως υπαιτιότητα των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, θα πρέπει να επαναλαμβάνεται. Σε τέτοια περίπτωση το Φύλλο Αγώνα που έχει τυχόν συνταχθεί θα θεωρείται ότι ισχύει μόνο για τα άτομα (ποδοσφαιριστές, παράγοντες ομάδας, προπονητές κλπ) που καταγγέλλονται και για τυχόν επεισόδια ή άλλες παρατηρήσεις του διαιτητή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ