Αναβλήθηκε η τηλεδιάσκεψη, ζητούν χρόνο τα σωματεία!

Αναβλήθηκε για μερικές ημέρες η σημερινή τηλεδιάσκεψη για το ποδόσφαιρο, με τη συμμετοχή της ΚΟΠ, του Παγκύπριου Συνδέσμου Προπονητών, των Προέδρων των Σωματείων και του Συνδέσμου Προπονητών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης της τηλεδιάσκεψης, η οποία θα είναι η συνέχιση διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, ήταν το οικονομικό σκέλος των συνεπειών από την αναβολή των πρωταθλημάτων λόγω του κορωνοϊού.

Η συζήτηση επικεντρώνεται, όπως και διεθνώς, στις περικοπές στους μισθούς των ποδοσφαιριστών λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, ώστε να πάρουν οικονομική ανάσα τα σωματεία, καθώς και στην ανάγκη για επέκταση των συμβολαίων τους για την περίοδο της επέκτασης της σεζόν. Την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση όλων των εμπλεκομένων, επικράτησε θετικό κλίμα για αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει. Στόχος των διαβουλεύσεων είναι το κοινό συμφέρον σωματείων και ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, τη σημερινή αναβολή της τηλεδιάσκεψης ζήτησαν τα σωματεία τα οποία δεν ήταν έτοιμα να καταθέσουν την πρόταση τους, ενώ παράλληλα είναι σε αναμονή των εξελίξεων των συνομιλιών μεταξύ FIFPro και της FIFA.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ