aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑνατροπή: Έδωσαν τα χέρια Cablenet-ΡΙΚ, χωρίς καθυστέρηση οι μεταδόσεις

Ανατροπή: Έδωσαν τα χέρια Cablenet-ΡΙΚ, χωρίς καθυστέρηση οι μεταδόσεις

Αλλαγή δεδομένων προκύπτει στην μετάδοση των αγώνων της Cablenet καθώς η συγκεκριμένα πλατφόρμα τα έχει βρει σε όλα με το ΡΙΚ και τα παιχνίδια των δύο επόμενων αγωνιστικών θα μεταδίδονται από το κρατικό κανάλι χωρίς καθυστέρηση. Υπενθυμίζουμε πως το πρωί της Πέμπτης αποφασίστηκε όπως οι αγώνες μεταδοθούν σε ανοικτή ζώνη με 10 λεπτά καθυστέρηση αφού τα γήπεδα θα παραμείνουν κλειστά λόγω κορωνοϊού.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, το ΡΙΚ επιλέχθηκε καθώς είναι το μοναδικό που διαθέτει υψηλής ευκρίνειας κανάλι. Τέλος, η απόφαση πάρθηκε από τους μετόχους μετά τις εξελίξεις που προκύπτουν λόγω του κορωνοϊού, ενώ έκριναν σκόπιμο να ανακαλέσουν την 10λεπτη καθυστέρηση.

Διαβάστε επίσης: Cablenet: Οι αγώνες που θα μεταδίδονται από το ΡΙΚ

Η ανακοίνωση της πλατφόρμας: Oι αγώνες θα μεταδοθούν σε ανοικτή ζώνη από το ΡΙΚ HD (υψηλή ευκρίνεια) χωρίς καθυστέρηση στην εικόνα. Μετά την αρχική απόφαση για 10λεπτη καθυστέρηση η Διεύθυνση και οι μέτοχοι της Cablenet αποφάσισαν, λόγω των συνθηκών και τις κρίσιμες καταστάσεις των τελευταίων ημερών, να παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο το περιεχόμενο μέσω του κρατικού καναλιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ