Αναστασίου: «Τι θέλετε να σας πω; Δεν ήταν ένας, ούτε δύο»

Να πιστέψουν στους εαυτούς τους οι ποδοσφαιριστές ήταν το μήνυμα που έστειλε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, μετά την ισοπαλία με τη Δόξα (2-2). Ο Ελλαδίτης τεχνικός χαρακτήρισε το δεύτερο ημίχρονο ως το πιο παραγωγικό των πρασίνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ένα σημαντικό παιχνίδι, νομίζω πως τουλάχιστον το πρώτο μέρος ήταν το πιο παραγωγικό. Αντί να είμαστε μπροστά στο σκορ, ήμασταν πίσω. Στο δεύτερο μέρος θελήσαμε να αρχίσουμε δυνατά, και κάναμε δώρο στον αντίπαλο. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Πιστεύω τα παιδιά προσπάθησαν, δεν υπήρχε ο χρόνος για κάτι παραπάνω. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Ζητούμε συγγνώμη από τον κόσμο μας, μένουν δύο παιχνίδια και είναι πολύ σημαντικά, πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας περισσότερο».

Για τις επιλογές του αλλά και τον Μότα, ανέφερε: «Πάντα στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται αυτοί που είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι θέμα επιλογών, ποιοι έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για την άμυνα, είπε: «Πως κρίνεται την αμυντική γραμμή; Τι θέλετε να σας πω; Το θέμα ήταν πως όλη η αμυντική γραμμή έκανε αβίαστα λάθη. Δεν ήταν ένας, ούτε δύο».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ