aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑναστασιάδης: «Με τον Κωστάκη ζήσαμε πολλά, είχαμε οράματα...»

Αναστασιάδης: «Με τον Κωστάκη ζήσαμε πολλά, είχαμε οράματα…»

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Κύπρου, ο Ελλαδίτης Άγγελος Αναστασιάδης, μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε Όλα». Αναφέρθηκε στον χαμό του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, με τον οποίο υπήρξε και πολύ καλός φίλος ο Σαλονικιός τεχνικός, Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία που είχαν οι δυο τους και τις πολύ καλές σχέσεις τους ακόμη και μετά την αποχώρηση του Αναστασιάδη από το Ομοσπονδιακό μας συγκρότημα.

Αρχικά ο Αναστασιάδης είπε πως βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του η οποία νοσηλεύεται στο Ωνάσειο Νοσοκομείο για μεταμόσχευση καρδιάς και ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος όσο μιλούσε.

«Πρόκειται για έναν πολύ καλό φίλο με τον οποίο συνεργάστηκα στην Εθνική Κύπρου και όχι μόνο. Γνώριζα όλα τα προβλήματα στην οικογένειά του και την ασθένεια που είχε η κόρη του. Με την οικογένειά του έγινα φίλος, συνέπασχα, συναντηθήκαμε πολλές φορές, τα λέγαμε στο τηλέφωνο ενώ ερχόταν και Θεσσαλονίκη και με έβρισκε. Πρόσφερε πολλά στο κυπριακό ποδόσφαιρο και στην ΟΥΕΦΑ. Βοήθησε κι εδώ στην Ελλάδα να μπει το ποδόσφαιρο σε μια σωστή γραμμή. Στεναχωρήθηκα πολύ και εγώ γιατί έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: «Δεν φοβήθηκε, συγκρούστηκε με συμφέροντα…»

Και πρόσθεσε: «Μπορώ να πω πως είχαμε τις ίδιες σκέψεις για την Εθνική Κύπρου και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Πίστευε πως μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Φτάσαμε κοντά να τα καταφέρουμε όσον αφορά στη δομή, δώσαμε δείγμα των σκέψεων και των οραμάτων που είχαμε. Βέβαια, σε επίπεδο ομάδων αυτό επιτεύχθηκε πολλές φορές».

Διαβάστε επίσης: Αποφάσεις ως ένδειξη εκτίμησης στον αποβιώσαντα πρόεδρο

«Όταν κάναμε τη δεύτερη μας συνάντηση για να συνεργαστούμε φάνηκε πόσο πολύ αγαπούσε το ποδόσφαιρο. Ήταν ο πρώτος που ήλθε και με βρήκε για να αναλάβω την Εθνική Κύπρου. Πίστεψε σε μένα πως μπορώ να κάνω αυτό που πίστευε κι αυτός. Θυμάμαι ένα ματς στη Σλοβακία που είχαμε άσχημο αποτέλεσμα και μετά παίζαμε με την Ιρλανδία και τότε όλοι ήτανε αρνητικοί στο πρόσωπο μου και ήρθε πριν από το παιχνίδι και μου λέει “άσε τι έγινε σε εκείνο το ματς, μην ακούς τι λένε είμαι μαζί σου, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας”. Είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με τους Ιρλανδούς», συνέχισε ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Και ακολούθως υπογράμμισε: «Η εμπιστοσύνη σε μένα ήταν μεγάλη. Εκτός από το αγωνιστικό υπήρχε μια ανθρώπινη σχέση, πήγαινε στο Άγιον Όρος με τον γιο του όταν ερχόταν από την Αμερική και τον φιλοξενούσα κατά κάποιο τρόπο. Βγαίναμε για ένα πότο και μου έλεγε τους προβληματισμούς του και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχηθώ δύναμη στην οικογένειά του. Από μένα και τη γυναίκα μου που περνάει δύσκολα εδώ στο Ωνάσειο, θερμά συλλυπητήρια. Εγώ άρχισα μία καμπάνια και ήταν υπέρ της προσπάθειας ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και σχεδιάζαμε να κάνουμε έναν αγώνα φιλανθρωπικό για να βοηθήσουμε ώστε ο κόσμος να γίνει δωρητής οργάνων, γιατί πολύς κόσμος περιμένει να σωθεί από αυτό. Ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια, άσχετα αν δεν καταφέραμε να κάνουμε τον αγώνα».

«Πενθεί το κυπριακό ποδόσφαιρο και χάνει έναν άνθρωπο με ακεραιότητα. Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία ας βρει την ανάπαυση και την ησυχία εκεί που πήγε», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ