aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑναμένει τον Ολλανδό κι άλλον έναν

Αναμένει τον Ολλανδό κι άλλον έναν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε αναμονή βρίσκονται τις τελευταίες μέρες, οι παράγοντες αλλά και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ερμή για το κεφάλαιο μετεγγραφές. Η διοίκηση των «φτεροπόδαρων» κατέθεσε πρόταση σε δυο μέσους ποδοσφαιριστές αλλά ακόμη δεν έχει λάβει την απάντησή τους.

Ο ένας εκ των δυο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο Ολλανδός Πιμ Μπάουμαν, που τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στο Παραλίμνι. Εντός της βδομάδας αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις στα μετεγγραφικά και θα ανακοινωθούν ένας ή και δύο ποδοσφαιριστές.

Αν όχι, τότε ο Νίκος Παναγιώτου και οι συνεργάτες του θα κινηθούν για άλλους υποψηφίους για ενίσχυση της ομάδας. Μέχρι σήμερα ο Ερμής προχώρησε πάρα πολύ τον προγραμματισμό τους και όλοι στις τάξεις του συλλόγου είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τους παίκτες που ήρθαν αλλά και τη δυναμική που φαίνεται να αποκτά η ομάδα.

Πέρα από την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, θα γίνει σίγουρα μια κίνηση για το κέντρο της άμυνας, ενώ θα μείνουν ανοιχτές μια-δυο θέσεις, οι οποίες θα καλυφθούν στην πορεία και εφόσον το τεχνικό τιμ διαπιστώσει αδυναμίες ή κενά στο ρόστερ.

Ο Ερμής έχει ολοκληρώσει την πρώτη βδομάδα των προπονήσεών του, έχουν έρθει σχεδόν όλα τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας και αρχίζει να γεμίζει για τα καλά το βοηθητικό γήπεδο στην Αραδίππου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «φτεροπόδαροι» θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Κύπρο, κάτι που γίνεται τα τελευταία χρόνια, μιας και το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με τη μετάβαση της ομάδας στο εξωτερικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ