Ανάλυση Σκαπούλλη: Το γκολ και η κόκκινη στο ΓΣΠ, φάουλ ο Βργκοτς

Πολλά λάθη είχαμε σε όλους τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή του ΡΙΚ2 «Γκολ και θέαμα».

Σύμφωνα λοιπόν με όλα όσα ανέφερε, στον αγώνα μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΛ (1-0), το γκολ του Ντάρμπισαϊρ δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Άγλλος επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ ο Γερολέμου θα έπρεπε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί από τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Ανάλυση Σκαπούλλη: Τα πέναλτι και η κόκκινη στο Τσίρειο

Επίσης, ο Σκαπούλλης τόνισε ότι θα έπρεπε να ακυρωθεί το δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης, καθότι ο Βργκοτς υπέπεσε σε φάουλ, το οποίο θα έπρεπε να καταλογιστεί και να ακυρώσει την φάση.

Αναλυτικά:  

Για το Πάφος – ΕΝΠ:

30’ Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι για την Πάφο σε πέσιμο ποδοσφαιριστή των γαλάζιων στην περιοχή της ΕΝΠ.

35’ Ο διαιτητής δεν έδωσε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της ΕΝΠ για επικίνδυνο παίξιμο. Έπρεπε να τον τιμωρήσει.

82’ Σωστά ο βοηθός ακύρωσε γκολ της ΕΝΠ, ο ποδοσφαιριστής ήταν σε θέση οφσάιντ.

Για το ΑΕΚ – Δόξα:

80’ Ο Καλό χωρίς να υπάρχει λόγος με τον αγκώνα του έσπρωξε τον παίκτη. Σωστή η δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Καλό θα μπορούσε να αποφύγει την κάρτα.

Για το Σαλαμίνα – Ανόρθωση:

66’ Ήταν δύσκολη φάση. Ο Βργκοτς έβαλε τα χέρια του στον αμυντικό και τον καθήλωσε. Με το VAR το γκολ θα ακυρωθεί. Δεν λέω ότι δεν ήταν δύσκολη φάση αλλά οφείλουμε να το τονίσουμε.

Για το Ομόνοια – ΑΕΛ:

3’ Δίνω συμβουλή στους διαιτητές να βλέπουν την δεύτερη φάση. Όταν κτυπήθηκε το φάουλ δεν υπήρχε οφσάιντ, αλλά μετά την κεφαλιά που πήρε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας (σ.σ Γκόμες) ο Ντάρμπισαϊρ ήταν σε θέση οφσάιντ. Δεν ήταν σε καλή μέρα ο βοηθός.

13’ Λανθασμένα δόθηκε οφσάιντ στην Ομόνοια.

24’ Στην έξοδο του Βοζίνια. Έπρεπε να δοθεί φάουλ στον Βοζίνια, ήταν φάουλ τακτικής που έπρεπε να τιμωρηθεί και με κίτρινη κάρτα.

36’ Δεν δόθηκε κίτρινη στον Μποτεάκ. Χωρίς καμία πρόθεση ή σκοπό ο παίκτης έκανε τάκλιν, θα έπρεπε να δώσει κάρτα.

61’ Ο παίκτης (σ.σ Γερολέμου) πέφτει στο έδαφος και με τα δύο του χέρια. Έπρεπε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί από το παιχνίδι.

44’ Λανθασμένα δεν δόθηκε οφσάιντ στην Ομόνοια.

90+4’ Ο παίκτης της Ομόνοιας (σ.σ Κακουλλής) πατάει στην γραμμή κατά συνέπεια είναι στο δικό του μισό γήπεδο, δεν έπρεπε να δοθεί οφσάιντ. Έπρεπε με λίγη καλή διαχείριση να αποφύγει την κάρτα.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ