aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑνάλυση Σκαπούλλη: Το χέρι του Σάβιτς και τα φάουλ στο ΑΕΛ – Ανόρθωση

Ανάλυση Σκαπούλλη: Το χέρι του Σάβιτς και τα φάουλ στο ΑΕΛ – Ανόρθωση

Την ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής έκανε ο Χρίστος Σκαπούλλης στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ2. Ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας αναφέρθηκε στον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Εθνικού στο χέρι του Σάβιτς, καθώς επίσης και για τα δύο φάουλ που αμφισβήτησε η Ανόρθωση στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Για τη φάση του καταλογισμού πέναλτι υπέρ του Εθνικού στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Οι οδηγίες είναι ότι οι βοηθοί δεν σηκώνουν σημαία, επικοινωνεί με τον διαιτητή και λέει αν υπάρχει χέρι, όπως και ο VARιστας. Σίγουρα υπήρξε επαφή της μπάλας με το χέρι. Το επίμαχο σημείο είναι εάν το χέρι κινήθηκε προς την μπάλα ή μπάλα προς το χέρι. Ο διαιτητής είδε τη φάση από τη μακρινή κάμερα που δεν ξεκαθαρίζει. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε ότι άδικα το έδωσε γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, όπως και το ανάποδο. Όπως μας δείχνει η κάμερα τη φάση δεν μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα εάν υπάρχει παράβαση ή όχι».

Για το φάουλ στον Ζντραφκόσκι στη φάση που προηγήθηκε του πρώτου γκολ της ΑΕΛ στον αγώνα με την Ανόρθωση: «Ο διαιτητής βιάστηκε να δείξει φάουλ. Ο διαιτητής έχει δύσκολο έργο, είναι ένας άνθρωπος που καλείται να πάρει μία απόφαση ανάμεσα σε ένα τσούρμο παικτών  Πρέπει να τον πιστώσουμε».

Για το φάουλ του Αντωνιάδη στον Μάιντεβατς που προηγήθηκε του 2-1 της ΑΕΛ: «Υπήρχε καθαρό φάουλ, πάτησε τον αντίπαλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ