aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑναλαμβάνει ο Μάζιτς, σκέψεις για συνεργάτες από το εξωτερικό

Αναλαμβάνει ο Μάζιτς, σκέψεις για συνεργάτες από το εξωτερικό

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Και ο κλήρος έπεσε στον Μίλοραντ Μάζιτς, ο οποίος αναλαμβάνει την καυτή θέση του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδόσφαιρου. Ο Σέρβος ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι μετά βαΐων και κλάδων, μετά την παραίτηση του Λαγιέκ αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την κυπριακή διαιτησία, αφού – ας μην ξεχνάμε – ήταν από το καλοκαίρι στο νησί μας και παρακολουθούσε τους διαιτητές.

Ο Μάζιτς έχει ζητήσει να έχει μαζί του ξένους συνεργάτες, οι οποίοι – όπως είναι αντιληπτό θα είναι μακριά από προκαταλήψεις και δεν θα έχουν σχέση με τους διαιτητές στην Κύπρο. Σε αυτό το κομμάτι φυσικά θα παίξει ρόλο και το οικονομικό, αλλά η ΚΟΠ και ο Γιώργος Κούμας είναι αποφασισμένοι να προχωρήσει με αυτό το σενάριο (αρκεί να είναι μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια οι επιλογές του Μάζιτς).

Ο Μάζιτς βρίσκεται στη Σερβία για να δει την οικογένειά του και με την έλευση του νέου χρόνου, θα επιστρέψει στην Κύπρο και θα αναλάβει τα ηνία της διαιτησίας μας. Όλοι στην ΚΟΠ έχουν θετική άποψη για τον νέο πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας, αφού στο διάστημα που ήταν στην Κύπρο είχε παρακολουθήσει πάρα πολλούς αγώνες από μικρές ηλικίες μέχρι και μικρές κατηγορίες, παρακολουθώντας όλους τους διαιτητές .

Στα θετικά του Μάζιτς είναι και επίσης και το γεγονός πως σαν Σέρβος είναι σαφώς πιο κοντά η ιδιοσυγκρασία του στους Κύπριους διαιτητές και γενικά καταλαβαίνει σαφώς καλυτέρα από τον Λαγιέκ όσα έχουν να κάνουν με την κυπριακή διαιτησία. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα του Λαγιέκ ήταν ότι δεν ήταν στην Κύπρο και δεν ήξερε όσα γινόντουσαν στο νησί μας, σε αντίθεση με τον Μάζιτς που ζει περίπου 20 μέρες τον μήνα στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ