aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑνακοίνωσε τον Ζαΐλσον Αραούζο κι ενισχύεται στα δεξιά!

Ανακοίνωσε τον Ζαΐλσον Αραούζο κι ενισχύεται στα δεξιά!

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που φαινόταν πως θα αποχωρούσε, συνεχίζει στη Νέα Σαλαμίνα. Μετά τους Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, ήταν σειρά του Ζαΐλσον Αραούζο να ανακοινωθεί πως συνεχίζει στα ερυθρόλευκα, με τη διοίκηση να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ-χαφ. Έτσι, η Σαλαμίνα στα δεξιά, πέραν από τον Σάββα Τσαμπούρη θα έχει και τον Αραούζο κι ενισχύεται με αυτό τον τρόπο σημαντικά!

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νεας Σαλαμινας Αμμοχωστου ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή Ζαΐλσον Αραούζο (Araujo Jailson). Ο Ζαΐλσον Αραούζο είναι γνωστός από την περσινή του θητεία στην ομάδα μας όπου πρόσφερε τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας. Το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια για ένα χρόνο και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στο νησί μας τις επόμενες μέρες για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε τον Ζαΐλσον Αραούζο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ