aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑνακοίνωσε ραγδαίες αλλαγές ο Σωφρόνης: «Τη νέα χρονιά…»

Ανακοίνωσε ραγδαίες αλλαγές ο Σωφρόνης: «Τη νέα χρονιά…»

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Απόλλωνα μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ, ωστόσο ο προπονητής των κυανόλευκων Σωφρόνης Αυγουστή τόνισε μεταξύ άλλων πως θα αλλάξουν κάποια πράγματα ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά: «Σίγουρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα ντέρμπι. Νομίζω από την πρώτη φάση ο αντίπαλος μπήκε μπροστά και μας έκανε ακόμη πιο δύσκολο τον στόχο μας. Η ομάδα του Ντούσαν δουλεύει καλά τακτικά, φαίνεται η δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας κρατήσει ζωντανούς ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό δεν έγινε όμως. Με τη νέα χρονιά θα γίνουν πολλά για να γίνει η ομάδα όπως την θέλω εγώ και ο κόσμος της. Κάποια πράγματα που είδα… προσπάθησαν όμως σίγουρα θέλουμε κάποια πράγματα να αλλάξουν επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια που είμαι εδώ, σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε τους τρεις βαθμούς και προσπαθώ και οι ποδοσφαιριστές και το Δ.Σ. και ο κόσμος το κάτι παραπάνω. Πρέπει να βρούμε το κάτι παραπάνω. Αυτό θα ψάξουμε για να είμαστε πιο δυνατοί τη νέα σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ