Ανακοίνωσε τον Πόλιανετς για τη «γραμμή κρούσης»

«Καλωσορίζουμε το ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την φανέλα της ομάδας μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση...

Συμφωνία με τον Σλοβένο επιθετικό Ντέιβιντ Πόλιανετς ανακοίνωσε η διοίκηση της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών. Ο ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου του 1986, στη λήξασα αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 23 συμμετοχές με την ομάδα της ΝΚ Κρίσκο η οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα 1ης Κατηγορίας της Σλοβενίας.

«Καλωσορίζουμε το ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την φανέλα της ομάδας μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του πολεμιδιώτικου συλλόγου.

Εν τω μεταξύ, οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό την επίβλεψη του Χρίστου Γερμανού. Από τις 18 μέχρι τις 28 Ιουλίου, η αποστολή της ομάδας των Πολεμιδιών θα βρεθεί στο Μάριμπορ της Σλοβενίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δεν έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες των τριών φιλικών που θα γίνουν στο εξωτερικό, με αντιπάλους που θα βρίσκονται την ίδια περίοδο στο αθλητικό κέντρο. Συνολικά, όπως μας ενημέρωσαν, κατ’ εντολή του προπονητή Λιάσου Λουκά θα γίνουν 12 με 14 φιλικά παιχνίδια, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αριθμός που θεωρείται λογικός καθώς δημιουργείται μια ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ