aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑν δεν κερδίσει ο Ερμής, ανοίγει ξανά η πόρτα

Αν δεν κερδίσει ο Ερμής, ανοίγει ξανά η πόρτα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άπαντες γνωρίζουν στον Ερμή ότι τυχόν μη επιτυχία απέναντι στη Δόξα θα είναι η οριστική ταφόπλακα των ονείρων της ομάδας για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Μία τέτοια αρνητική εξέλιξη θα φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις.

Ποιες θα είναι αυτές; Η αποδέσμευση αρκετών ξένων ποδοσφαιριστών, αλλά και η έναρξη του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν. Με το να φύγουν κάποιοι παίκτες θα γλιτώσει η ομάδα ένα σημαντικό ποσό, ενώ υπενθυμίζουμε ότι παρελθόν αποτελούν ήδη οι Μαλόν, Μαρτίνιουκ και Αραμπατζής. Δεν αποκλείεται ο Λούκας Φανιέρος να προσπαθήσει να πείσει κάποιους παίκτες να μείνουν στην ομάδα και να τη βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνει για να επιστρέψει στα «σαλόνια».

Για την ώρα η προσοχή στρέφεται στο ματς με τη Δόξα και από εβδομάδας η προετοιμασία θα μπει στην τελική ευθεία. Οι ποδοσφαιριστές αυτές τις μέρες παίρνουν… ανάσες και με την επιστροφή τους ο Χρύσης Μιχαήλ θα δουλέψει μαζί τους στις αδυναμίες που υπάρχουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ