aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι καλό να μη χάσεις»

«Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι καλό να μη χάσεις»

Ως σημαντικό χαρακτήρισε ο Τσεντεμίρ Γιανέφσκι τον βαθμό που κατέκτησε η ΕΝΠ στο ματς με την Πάφο (1-1) στο «Τάσσος Μάρκου».

Ο Βούλγαρος τεχνικός επισήμανε πως είναι σημαντικό που η ομάδα του στο τέλος κέρδισε τον ένα βαθμό και δεν ηττήθηκε από την παφιακή ομάδα.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που τις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Μετά από μια μακρινή μπαλιά ήρθε το 1-0. Αυτό ήταν πολύ καλό για μας. Μετά από 30 δευτερόλεπτα από το ίδιο λάθος, μια μακρινή μπαλιά ήρθε η ισοφάριση. Μετά από αυτό φοβόμασταν να πάρουμε τα ηνία του ματς, φοβόμασταν να ήμασταν απειλητικοί και δεν μπορούσε να ήμασταν τόσο καλοί στην επιθετική μας λειτουργία».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η δική μας φιλοσοφία είναι να είμαστε πιο συμπαγής, να έχουμε καλή οργάνωση και να φεύγουμε στις αντεπιθέσεις. Ήμασταν λίγο κουρασμένοι, περίμενα ότι και η Πάφος θα ήταν. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι καλό να μην χάσεις. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Είχαν την κατοχή αλλά δεν υπήρχαν οι μεγάλες ευκαιρίες. Η ισοπαλία μας αφήνει ευχαριστημένους. Εύχομαι στην Πάφο καλή συνέχεια και εμείς θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ