aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Άμεσα μπουλντόζες στο Δασάκι – Μεταλλική εξέδρα στα πρότυπα του εξωτερικού»

«Άμεσα μπουλντόζες στο Δασάκι – Μεταλλική εξέδρα στα πρότυπα του εξωτερικού»

Αρχίζουν άμεσα τα έργα στο Δασάκι για να αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες της Ομόνοιας. Όπως δήλωσε στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» το μέλος της διοίκησης των πρασίνων, Νικόλας Γεωργιάδης τα έργα θα γίνουν σε δύο φάσεις, ενώ τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμη η μεταλλική εξέδρα στα πρότυπα γηπέδων του εξωτερικού που θα αυξήσει τη χωρητικότητα του γηπέδου σε 10.000 – 12.000.

«Νομίζω ο κόσμος μας κατάλαβε το γιατί έπρεπε να φύγουμε και αυτό που πρέπει να κάνουμε ταπεινά, πέραν από το να ακούσουμε τον κόσμο μας τις επόμενες μέρες, είναι να του εξηγήσουμε το γιατί στο Δασάκι και γιατί θα μπορέσουμε να το κάνουμε ισχυρή έδρα. Και γιατί, όπως σημειώσαμε στην ανακοίνωσή μας, θα μπορέσουμε τις ημέρες που θα παίζουμε στο Δασάκι να κάνουμε αυτή τη μέρα Ομονοιάτικη από το πρωί ως το βράδυ, από τις 2 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ», σημείωσε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης και ακολούθως ερωτήθηκε γιατί επιλέχθηκε το Δασάκι.

Γιατί στο Δασάκι; «Διότι βρήκαμε μια διοίκηση που μας μίλησε από την αρχή ειλικρινά. “Θέλω να συνεργαστώ μαζί σας, θέλω να σας φιλοξενήσω, ελάτε να βρούμε τα περαιτέρω. Και όταν υπάρχει αυτή η θέληση και αυτός ο σεβασμός ο καθένας θα προσπαθήσει να πάρει τα περισσότερα για την ομάδα του. Θα βρεθεί μια λύση η οποία να είναι καλή και για τους δύο. Αυτό έγινε με τον κ. Φιλίππου, ο οποίος απέδειξε ότι είναι ποδοσφαιράνθρωπος, σ’ ένα πολύ πιο μικρό χρονικό διάστημα απ’ ότι στις συζητήσεις με το ΓΣΠ. Και βρήκαμε λύση ενώ είχαμε περισσότερα να αντιμετωπίσουμε, όπως να μεγαλώσουμε τη χωρητικότητα του γηπέδου, να κάνουμε πράγματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα και όλα επειδή υπήρχε η θέληση».

Θα μπορέσει σύντομα η Ομόνοια να αυξήσει τη χωρητικότητα του γηπέδου; «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το τελευταίο δεκαήμερο προσπαθούσαμε να βρούμε λύση με το ΓΣΠ. Την ίδια στιγμή, σαν σοβαρή διοίκηση, ψάχναμε για εναλλακτική. Είδε το γήπεδο το τεχνικό μας επιτελείο, είδε το γήπεδο η τεχνική μας διεύθυνση και αφού πήραμε το ΟΚ από αυτούς πήραμε αρχιτέκτονες και είμαστε σε σχεδιασμό πώς θα είμαστε την πρώτη μέρα που θα παίξει η Ομόνοια εκεί. Άρα, όλες αυτές τις μέρες ένα επιτελείο δούλευε για τη συμφωνία με το ΓΣΠ και ένα επιτελείο δούλευε για τη συμφωνία με το Δασάκι και ένα άλλο γήπεδο που συζητούσαμε την ίδια στιγμή».

Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι θα αρχίσουν άμεσα τα έργα στο Δασάκι; «Εμείς ευελπιστούμε ότι θα αρχίσουν άμεσα. Υπάρχουν δύο φάσεις έργων, κάποιων που θα γίνουν αμέσως τις επόμενες μέρες για να μεγαλώσει ως ένα σημείο τη χωρητικότητα και κάποια πιο μεγάλα έργα με κερκίδα που θα προστεθεί και ευελπιστούμε να είναι έτοιμη τον Σεπτέμβρη».

Διαβάστε επίσης: Γεωργιάδης: «Έλλειψη σεβασμού και κοροϊδία από τον ΓΣΠ, νόμιζαν είχαν την Ομόνοια αιχμάλωτη!»

Μιλάμε για λυόμενη κερκίδα; «Μιλάμε για κερκίδα μεταλλική, σε προδιαγραφές γηπέδων του εξωτερικού. Οι αρχιτέκτονες μας μίλησαν με γήπεδα του εξωτερικού, θα γίνει συγκεκριμένο πράγμα και θα είναι μικρό στολίδι. Δεν θα μπαίνουν θέματα ασφάλειας ή και άλλα, θα είναι και ασφαλές και ευχάριστο για τον κόσμο μας. Θα μεγαλώσει η χωρητικότητα σε 10.000-12.000 κόσμο που είναι πιο ψηλός αριθμός από τον μέσο όρο που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Άρα, ο κάθε Ομονοιάτης θα είναι εκεί, η θέση του τον περιμένει. Την ημέρα του παιχνιδιού ο Ομονοιάτης θα νιώθει το γήπεδο έδρα του και θέλω να ευχαριστήσω γι’ αυτό τον Εθνικό. Θα μπορούμε να κάνουμε πράγματα από την ώρα που θα μπαίνει στο γήπεδο, μέχρι την ώρα που θα κλείνει. Άρα, θα είναι μια Ομονοιάτικη μέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ