aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆλλος ένας Κύπριος στον Ολυμπιακό, τον διεκδικούσαν Τορίνο και Λειψία!

Άλλος ένας Κύπριος στον Ολυμπιακό, τον διεκδικούσαν Τορίνο και Λειψία!

Η ελληνική ιστοσελίδα to10.gr αναφέρει πως ο Ολυμπιακός Πειραιώς αποκτά για την ακαδημία του έναν νεαρό συμπατριώτη μας, τον οποίο διεκδικούσαν επίσης οι Τορίνο και Λειψία. Δεν γίνεται αναφορά σε όνομα, όμως τονίζεται πως λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά το απόσπασμα: «Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι έκλεισαν την Παρασκευή και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου. Ακραίο επιθετικό, που διεκδικούσαν ομάδες του εξωτερικού, διεθνή με την εθνική Κ17 της Μεγαλονήσου. Μάλιστα, λέγεται ότι η μεταγραφή του εν λόγω ποδοσφαιριστή έως την τελευταία στιγμή ήταν στο αέρα, καθώς τον διεκδικούσαν πιεστικά η ιταλική Τορίνο και η Λειψία! Νεότερα για την υπόθεση λογικά θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ