aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αλλιώτικη δεύτερη επίσκεψη

Στις 28 Σεπτεμβρίου η Ένωση Νέων Παραλιμνίου πήγε στη Λεμεσό με ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας, αφού είχε 18 απουσίες και θα είχε απέναντί της τον Απόλλωνα, ο οποίος έχει επιθετικές επιδόσεις που σκορπίζουν τρόμο. Εισέπραξε πέντε γκολ (0-5) και επέστρεψε στη βάση της. Ακριβώς έναν μήνα μετά, την ερχόμενη Κυριακή, οι βυσσινί θα αγωνιστούν ξανά στο Τσίρειο, όπου θα τους υποδεχτεί η πρωτοπόρος ΑΕΛ.

Τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά από την προηγούμενη επίσκεψή τους, καθώς στο απουσιολόγιο βρίσκεται μόνο ο Κρίστης Ανδρέου, ενώ οι Μαξιμιλιάνο Ολίβα και Εγιόνγκ Ενόχ θα προσπαθήσουν να δώσουν «παρών». Με εμφανή τα σημάδια βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια και τη θετική ψυχολογία λόγω της ισοπαλίας απέναντι στην Ανόρθωση (1-1), οι νεοφώτιστοι θα παλέψουν για την αποκόμιση βαθμολογικού οφέλους, παρά τη δεδομένη δυσκολία απέναντι στην αήττητη ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ