aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΆλλη μια σύλληψη για τα επεισόδια στο «Ελευθερία»

Άλλη μια σύλληψη για τα επεισόδια στο «Ελευθερία»

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 24 ετών προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης βίας στους αθλητικούς χώρους, που αφορά στα επεισόδια βίας που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή, 26 Μαρτίου, στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία, στη Λευκωσία, όπου θα διεξαγόταν αγώνας για τα ημιτελικά κυπέλλου καλαθόσφαιρας μεταξύ των ομάδων Ανόρθωσις και Απόλλων.

Ο 24χρονος ύποπτος συνελήφθη το πρωί σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμμετοχής σε οχλαγωγία, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση από το ΤΑΕ Λευκωσίας, των επεισοδίων βίας. Ακολούθως οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης του, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκαν το πρωί, επίσης για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης, άλλοι δύο ύποπτοι, ηλικίας 31 και 25 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ, με δικαστικά εντάλματα, στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων και διερεύνησης των επεισοδίων βίας. Το Επαρχιακό Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του 31χρονου και του 25χρονου διατάγματα κράτησης διάρκειας τεσσάρων και πέντε ημερών αντίστοιχα, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, καταχωρήθηκε για άμεση εκδίκαση, υπόθεση που αφορά στα επεισόδια βίας, με κατηγορούμενο άντρα ηλικίας 30 ετών. Μετά από αίτημα της Αστυνομίας, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του 30χρονου από τους αθλητικούς χώρους, μέχρι την ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης.

Ο 30χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της οχλαγωγίας και της απόκρυψης προσώπου στην αμέσως γειτνιάζουσα περιοχή αθλητικού χώρου. Αυτός συνελήφθη χθες το πρωί, στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση από το ΤΑΕ Λευκωσίας, των επεισοδίων βίας.

Οι εξετάσεις για εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται από την Αστυνομία. Δύο ύποπτοι, ηλικίας 25 και 20 ετών, τα στοιχεία και φωτογραφίες των οποίων έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους, εξακολουθούν να καταζητούνται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ