aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΦιλική ήττα εν μέσω πολλών προβλημάτων για την Αλκή

Φιλική ήττα εν μέσω πολλών προβλημάτων για την Αλκή

Η εμφάνιση της Αλκής στον προηγούμενο αγώνα κόντρα στη Δόξα δεν ήταν η αναμενόμενη και η ήττα (1-4) ήρθε φυσιολογικά. Στοίχησαν περισσότερα τα ατομικά λάθη, με τον Κώστα Σακκά να τα αναλύει στους παίκτες του και όλοι μαζί προσπάθησαν να τα διορθώσουν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων προπονήσεων, ενώ από την Τρίτη όταν θα επαναρχίσει η προετοιμασία ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Ανόρθωση, θα δοθεί και πάλι έμφαση στους τομείς που η ομάδα υστέρησε στο προηγούμενο ματς.

Σήμερα (22/3) η «Αθάνατη» αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τη ρώσικη Ουράλ, από την οποία γνώρισε βαριά ήττα (0-5), σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής των «κυανέρυθρων» έκανε πολλές δοκιμές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ήταν ένας αγώνας προπονητικού χαρακτήρα και το τελικό σκορ δεν προκαλεί οποιαδήποτε ανησυχία στον Κώστα Σακκά. Εκείνο που απασχολεί περισσότερο τον Κύπριο τεχνικό είναι τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με την Ανόρθωση.

Απέναντι στη «Κυρία» θα απουσιάσει σίγουρα ο «κιτρινισμένος» Ντούσκο Τραϊτσέφσκι, ενώ αμφίβολος είναι ο Ιβάν Κάρλος που αισθάνεται κάποιες μικροενοχλήσεις, ο Φράνκο Φλόρες που αντιμετωπίζει ένα χτύπημα στο πόδι, ο Μαρτίνος Χριστοφή που έχει ένα σφίξιμο στο δικέφαλο αλλά και ο Σερφά που έχει μεταβεί εκτάκτως στη Γαλλία. Η τεχνική ηγεσία θα αναμένει την επιστροφή των διεθνών Ούρκο Πάρντο και Ματίας Σπόλιαριτς για να δουλέψει στην τακτική που θα ακολουθήσει η Αλκή στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Γκαντάτσια, ενώ και ο Χαραλάμπους διεκδικεί θέση βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ