aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑλκή: Θέλει να τριτώσει το καλό

Αλκή: Θέλει να τριτώσει το καλό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, επί Ερμή (ως τυπικά φιλοξενούμενη) και Δόξας, η Αλκή φιλοξενεί στο «Αμμόχωστος» την Ανόρθωση και θέλει να τριτώσει το καλό, να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για να μείνει στην Κατηγορία. Σαφώς και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, όμως οι κυανέρυθροι με καλή ψυχολογία παρουσιάζονται αποφασισμένοι για την επιτυχία. Εφόσον πάρει η Αλκή το τρίποντο, με πιθανή απώλεια βαθμών της Δόξας ή του Παραλιμνίου, που παίζουν με Ερμή και Πάφο αντίστοιχα, θα «κλειδώσει» από σήμερα την παραμονή της!

Ο Κώστας Σακκάς δεν υπολογίζει τον Ακόστα που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Το κενό του στη μεσαία γραμμή θα καλύψει ο Γκαντάτσια. Έτοιμος δηλώνει ο Σταύρου, που διεκδικεί τη θέση από τον Κωνσταντίνου στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Η επάνοδος του έμπειρου εξτρέμ θα κριθεί από τον βαθμό ετοιμότητάς του, αφού ήταν για αρκετό διάστημα εκτός δράσης. Οι υπόλοιποι θα διατηρήσουν τη θέση τους.

Σε σχηματισμό 4-2-3-1, ο Πάρντο θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Την τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα αποτελούν οι Κυπριανού, Φλόρες, Σερφά, Στάροκιν. Στη μεσαία γραμμή, σε ανασταλτικό ρόλο, οι Τραϊτσέφσκι και Γκαντάσια. Ως επιτελικός ο Σπόλιαριτς. Στην επίθεση, δεξιά ο Μπελαμεϊρί, αριστερά ο Κωνσταντίνου ή ο Σταύρου και στην κορυφή ο Ιβάν Κάρλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ