aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑλκή: Πισωγύρισμα και ήττα που πλήγωσε

Αλκή: Πισωγύρισμα και ήττα που πλήγωσε

Με τη ήττα από την ΕΝΠ, πήγε στράφι για την Αλκή η παλληκαρίσια ισοπαλία που απέσπασε μία αγωνιστική προηγουμένως από τον ΑΠΟΕΛ.

Η «Αθάνατη» έχασε στο παιχνίδι «έξι βαθμών» από μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μαζί της κι αυτό είναι κάτι που απογοήτευσε περισσότερο άπαντες στο στρατόπεδό της. Ωστόσο, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα όπως τονίζουν οι «κυανέρυθροι» δεν πρέπει να πανικοβάλλει κανέναν στην ομάδα και όλα μπορούν να διορθωθούν με ένα θετικό αποτέλεσμα στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Ο Κώστας Σακκάς άρχισε ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει αυτής της πολύ δύσκολης αναμέτρησης και αναμένει από τους παίκτες του να έχουν καλύτερη απόδοση σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Ο Κύπριος τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ιβάν Κάρλος, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών. Πρόκειται για μια σημαντική απουσία για την ομάδα της Ορόκλινης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ