aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑλκή Ορόκλινη: Το πιο άσχημο πρόσωπο της μοίρας

Αλκή Ορόκλινη: Το πιο άσχημο πρόσωπο της μοίρας

Πώς να ξημερώσει καλά η επόμενη ημέρα μίας τέτοιας ήττας, με γκολ στο 12ο λεπτό της καθυστέρησης, που οδήγησε στον υποβιβασμό. Η Αλκή κρατούσε την παραμονή στα χέρια της και αν άντεχε λίγο ακόμα προψές (18/5) στο «Τάσος Μάρκου» απέναντι στην ΕΝΠ (2-3), θα πετύχαινε τον στόχο της. Η μοίρα φανέρωσε το πιο άσχημο πρόσωπό της ως προς τον τρόπο που ήρθε ο υποβιβασμός.

Διαβάστε επίσης: Ιβάν Κάρλος για ΑΕΛ και Μπελαμεϊρί για Νέα Σαλαμίνα-USM Alger

Όπως και να έχει, η διοίκηση της «Αθάνατης» θα προσπαθήσει να διαχειριστεί την κατάσταση και όταν ηρεμήσει θα αρχίσει να δουλεύει για την επιστροφή στη Β’ Κατηγορία, μετά από απουσία δύο σεζόν. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι αλλαγές θα είναι πολλές, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές θα αναζητήσουν άλλον σταθμό στην καριέρα τους.

To σίγουρο είναι ότι θα παραμείνουν οι εννέα Κύπριοι στο ρόστερ, ενώ για το διοικητικό μέρος και το θέμα με τον προπονητή, υπάρχουν ερωτηματικά. «Πολύ λίγοι θα άντεχαν το οικονομικό βάρος, όπως το κάνει ο κ. Λόππας τα τελευταία χρόνια. Θα ηρεμήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε. Ούτε με τον κ. Σακκά δεν μιλήσαμε ακόμα. Οι συμπάθειες που είχαμε και έχουμε είναι ότι έχουμε σεβασμό προς όλους και το κρατάμε. Η ζωή συνεχίζεται για μας», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου Χρίστος Τζιάμπος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ