aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑλκή-Ερμής: Κάτι περισσότερο από τρεις βαθμοί

Αλκή-Ερμής: Κάτι περισσότερο από τρεις βαθμοί

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο τελικός των τελικών μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος» (17:00 Cytavision 7, Active 107.4 & 102.5) ανάμεσα στην Αλκή και τον Ερμή, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος και τη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για να κρατηθούν στην κατηγορία.

Σε πιο δυσχερή βαθμολογική θέση βρίσκονται οι Αραδιππιώτες, που παραμένουν εδώ και αρκετό καιρό καθηλωμένοι στον πυθμένα με μόλις 13 βαθμούς. Επομένως γι’ αυτούς το σημερινό ματς είναι αγώνας επιβίωσης, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό, σε αντίθεση με τους κυανέρυθρους που βολεύονται μεν και με ισοπαλία, όμως η νίκη θα ήταν ό,τι καλύτερο για αυτούς στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στα «σαλόνια». Αν καταφέρουν μάλιστα να πάρουν το τρίποντο, θα «σπρώξουν» έναν από τους βασικούς τους αντιπάλους προς τον υποβιβασμό και παράλληλα ίσως ξεφύγουν και από την προτελευταία θέση.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο προπονητής της Αλκής, Κώστας Σακκάς, μετά από καιρό θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς επιστρέφει και ο Γκαντασιά, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Από πλευράς του ο προπονητής του Ερμή, Χρύσης Μιχαήλ, δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες του Λαγού και του Μαύρου. Έτσι, κάποιες αλλαγές θα κάνει στην αρχική ενδεκάδα, με τον Φυλακτού να παίρνει κατά πάσα πιθανότητα φανέλα βασικού και τον Μαλόν να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ