aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αλκή: Ανάγκη για βαθμοθηρία

Αν και άρχισε με δύο νίκες στα πλέι άουτ επί των Πάφος FC (3-0) και Ερμή (2-1), ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική το βαρύ 1-4 από τη Δόξα και προσγείωσε ανώμαλα την Αλκή. Δεν έφτανε αυτό, τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών του β’ γκρουπ την έριξαν στην προτελευταία (11η) θέση, που δίνει εισιτήριο για τη Β’ Κατηγορία.

Έτσι, σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα παλέψει για άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ανόρθωση, καθώς τα μεταξύ τους ματς της α’ φάσης έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία. Αν μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Σακκά πετύχουν ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, προσθέτοντας στο σακούλι το πολυπόθητο τρίποντο, θα είναι ακόμα καλύτερα γι’ αυτούς.

Όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για βαθμοθηρία και αποφυγή της ανεπιθύμητης θέσης. Η προσπάθεια ασφαλώς θα είναι δύσκολη απέναντι στη «Μεγάλη Κυρία», η οποία παρά την έλλειψη σοβαρού κινήτρου, παραμένει η καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα του β’ γκρουπ. Γι’ αυτό και θα χρειαστούν πολλές δυνάμεις από πλευράς κυανέρυθρων, για την απόσπαση θετικού αποτελέσματος.

Το θετικό για τον Σακκά είναι ότι οι Ιβάν Κάρλος, Φράνκο Φλόρες και Μαρτίνος Χριστοφή είναι διαθέσιμοι και κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Αντιθέτως, δύσκολα θα αγωνιστεί ο Ανδρέας Σταύρου, ενώ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ντούσκο Τραϊτσέφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ