aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑλκαράθ: «Δικό μας λάθος το πέναλτι, δεν ξέρω αν ήταν καθαρό»

Αλκαράθ: «Δικό μας λάθος το πέναλτι, δεν ξέρω αν ήταν καθαρό»

Σίγουρος ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να βελτιωθεί δήλωσε μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο των μαυροπράσινων στην ήττα με 1-0 από την Ομόνοια ο Λούκας Αλκαράθ. Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κατά την προετοιμασία μας είχαμε κάποια προβλήματα είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω κορωνοϊού, ενώ χάσαμε και τον Σαρφό. Κάναμε μια καλή προσπάθεια, από την απόδοση είμαι ευχαριστημένος, αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος η Ομόνοια είχε κάποιες προϋποθέσεις χωρίς να έχει καθαρές ευκαιρίες εκτός από το πέναλτι που ήταν από ένα δικό μας λάθος και δεν ξέρω αν ήταν και καθαρό. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την απόδοσή μας, κάναμε κάποιες αλλαγές, αλλάξαμε και τον σχηματισμό. Κάναμε κάποιες καλές προϋποθέσεις, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε για να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Η εμφάνιση ήταν καλή. Η ομάδα αύξησε την απόδοσή της αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ισοπαλία. Κρατάμε την απόδοση και πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη της».

Για τον ρεαλιστικό στόχο του Ολυμπιακού: «Προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να παίξουμε. Για να γίνει αυτό χρειάζεσαι δύο πράγματα. Χρόνο και παίκτες. Είχαμε δέκα μέρες, όχι αρκετό χρόνο. Παίκτες δεν έχουμε αρκετούς διαθέσιμους για να δουλέψουμε. Ελπίζω να βελτιώσουμε τις εμφανίσεις μας και να βρούμε τον τρόπο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ειδικότερα να παίρνουμε αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσω αυτή την ομάδα να αναπτυχθεί και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ