aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑκρίτας – Παραλίμνι 2-2: Εράσο VS Βουτσένοβιτς σημειώσατε «Χ» (vid)

Ακρίτας – Παραλίμνι 2-2: Εράσο VS Βουτσένοβιτς σημειώσατε «Χ» (vid)

Ακρίτας και Παραλίμνι έμειναν στην ισοπαλία με 2-2 στο «Στέλιος Κυριακίδης», για τη 2η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Το σκορ διαμόρφωσαν οι Εράσο και Βουτσένοβιτς, που σκόραραν από δύο γκολ.

Η ομάδα της Χλώρακας ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 55’ με τον Ισπανό, ενώ ο φορ των βυσσινί που πέρασε στο 46’, έφερε «τούμπα» το ματς με δύο γκολ σε λιγότερο από δέκα λεπτά (63’, 72’). Άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, με τον Εράσο στο 75ο λεπτό να ισοφαρίζει και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν έτσι, από έναν βαθμό, που ασφαλώς δεν αφήνει καμία ικανοποιημένη. Το Παραλίμνι με 22 βαθμούς έμεινε στο -2 από την «ασφαλή ζώνη», ενώ ο Ακρίτας με 13 βαθμούς παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και στο -9 από την 11η Δόξα (24 β.).

Για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης, ο Ακρίτας φιλοξενείται από την ΑΕΛ, ενώ το Παραλίμνι υποδέχεται τη Δόξα.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ακρίτας (Ντένις Λαχτιόνοφ): Περντρέου, Σέχιτς, Ντραμέ, Μεντιμόρετς, Καραγιάννης, Κονέ (65′ Κλεμέντε), Άμπραχαμ, Εράσο, Γαβριήλ, Τόρες, Αραούχο.

Παραλίμνι (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Έχμαν, Πολυκάρπου, Γεβρέμοβιτς, Λουσέρο (83′ Κοτσώνης), Κατσιάρης (66′ Βούκσεβιτς), Μέιρα, Φερνάντεθ (46′ Γαβριήλ), Ντιαβαρά (46′ Βουτσένοβιτς), Ρουσιάς (78′ Λαμί).

Σκόρερ: Εράσο 55′, 76′ / Βουτσένοβιτς 63′, 72′

Κίτρινες: Μεντιμόρετς, Λαχτιόνοφ, Άμπραχαμ, Καραγιάννης / Ντιαβαρά, Γεβρέμοβιτς

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια.

4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος.

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ