aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΑκρίτας – Καρμιώτισσα: Δεν έχουν περιθώρια…

Ακρίτας – Καρμιώτισσα: Δεν έχουν περιθώρια…

Σπουδαία βαθμολογική σημασία έχει το σημερινό παιχνίδι που διεξάγεται στο «Στέλιος Κυριακίδης» μεταξύ του Ακρίτα και της Καρμιώτισσας (19:00). Οι μονομάχοι, βλέπετε, προέρχονται από διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα και προσβλέπουν μόνο στη νίκη ώστε να πάρουν βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι κατά τα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος κέρδισαν μία μόλις φορά και μοιραία, βρίσκονται στον πυθμένα της βαθμολογίας. Συν τοις άλλοις, ακολουθούν οι εξαιρετικά δύσκολοι αγώνες απέναντι σε ΑΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνα, επομένως το σημερινό 90λεπτο προσφέρεται πολύ περισσότερο για βαθμολογική συγκομιδή σε σχέση με αυτά που έπονται.

Όσον αφορά στους πορτοκαλί των Πολεμιδιών; Παρά την καλύτερη αγωνιστική εικόνα που εκπέμπουν με τον Αυγουστή στον πάγκο, προέρχονται από δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στο τρέχον έτος. Με 20 βαθμούς πιστωμένους στο ταμείο σε ισάριθμες αγωνιστικές και με τις ΑΕΚ, Απόλλων να παίρνουν σειρά στο πρόγραμμα, χρειάζονται τη νίκη προκειμένου να μην μπλέξουν σε περιπέτειες που αφορούν την παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ