aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΑκρίτας - Καρμιώτισσα 0-2: «Διπλό» από το… πρώτο ημίχρονο (vid)

Ακρίτας – Καρμιώτισσα 0-2: «Διπλό» από το… πρώτο ημίχρονο (vid)

Η Καρμιώτισσα πέρασε νικηφόρα από το «Στέλιος Κυριακίδης», επικρατώντας 2-0 του ουραγού Ακρίτα. Έτσι επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, ανεβαίνοντας στους 23 βαθμούς και την 9η θέση, προσπερνώντας την Ανόρθωση που αγωνίζεται απόψε στην έδρα της Δόξας.

Ο ηττημένος έμεινε στον πυθμένα της βαθμολογίας με 11 πόντους και το έργο του για παραμονή εξακολουθεί να είναι δύσκολο.

Η νίκη των φιλοξενούμενων χτίστηκε στο πρώτο ημίχρονο. Στο 5ο λεπτό ένας κεραυνός του νεοαποκτηθέντους Λουκίλι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 26’ ο Ελ Αλουχί με εκτέλεση πέναλτι έδωσε σοβαρό προβάδισμα στην ομάδα του.

Το πέναλτι που κέρδισε η Καρμιώτισσα πάντως θα συζητηθεί, καθώς το χέρι του Σαραβάνια ήταν κοντά στο σώμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά ο Ακρίτας και πίεσε για την ισοφάριση, εντούτοις δεν μπόρεσε να μειώσει και να μπει στο κόλπο της διεκδίκησης βαθμολογικού οφέλους.

Στο 65’ σκόραρε ο Κουλιμπαλί, ωστόσο το 3-0 δεν έγινε ποτέ επειδή ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ακρίτας (Μπρούνο Ακράποβιτς): Περντρέου, Πογκέν, Μεντιμόρετς, Σαραβάνια, Γαβριήλ (79′ Ζουνίνιο), Λόπες (69′ Αραούχο), Κονέ (29′ Ελ Τζαμιλί), Άμπραχαμ (69′ Πικής), Δημοσθένους (29′ Ντράμε), Σέχιτς, Τόρες.

Καρμιώτισσα (Σωφρόνης Αυγουστή): Κνόμπλοχ, Τζανακάκης (62′ Σελούσκα), Αγγελή, Μίκο, Λούκιλι (80′ Ανδρονίκου), Καλτσάς (62′ Νεοφύτου), Γκαστανιάγκα, Κουλιμπαλί (73′ Οικονομίδης), Ελ Αλουχί, Γκραντινάρου, Ντούρις.

Σκόρερ: – / Λουκίλι 5′, Ελ Αλουχί 26′

Κίτρινες: Ντράμε, Μεντιμόρετς / Τζανακάκης

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος.

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος.

Β’ Βοηθός: Τουμάζου Ανδρέας.

4ος: Κουμή Δημήτρης.

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

AVAR: Εγγλέζου Νίκος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Κυριάκου Αγγέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ