aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΟ Ακρίτας άργησε πολύ, αλλά «ξύπνησε»

Ο Ακρίτας άργησε πολύ, αλλά «ξύπνησε»

Με αφηνιασμένο άλογο μοιάζει ο Ακρίτας από τον περασμένο Απρίλιο. Σε διάστημα 32 ημερών, συγκεκριμένα, κέρδισε με σφραγίδα ανωτερότητας πέντε από τα επτά παιχνίδια που έδωσε, μοιράζοντας απαντήσεις σε αυτούς που υπέθεταν ότι θα αποτελούσε το κλοτσοσκούφι του β΄ομίλου.

Κέρδισε κατά σειρά την Ανόρθωση (3-2), τον Ολυμπιακό (2-1), τη Νέα Σαλαμίνα (1-0), την ΑΕΛ (1-0) και τη Δόξα (3-1). Μάλιστα, εάν στο κομπολόι των επιτυχιών προσέθετε και τους αγώνες με τις Καρμιώτισσα (0-1), Παραλίμνι (1-5) αυτομάτως θα βρισκόταν με το πέρας της 11ης αγωνιστικής σε πλεονεκτική θέση έναντι των υπολοίπων για παραμονή στην Α΄Κατηγορία!

Η ομάδα της Χλώρακας, δίχως αμφιβολία, πλήρωσε το κακό πρώτο σκέλος του μαραθωνίου, κατά το οποίο είχε πετύχει μόλις τρεις νίκες σε 26 ματς, έχοντας συνολικά 12 βαθμούς στην α΄φάση. Ο χρόνος ωστόσο, δεν γυρίζει πίσω. Ξέρουν πολύ το τι πήγε λάθος και θα δώσουν στα τρία παιχνίδια που απέμειναν τη μάχη για τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ