aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΓκιγέρμε Καστελλάνι, ο πέμπτος

Γκιγέρμε Καστελλάνι, ο πέμπτος

Η πέμπτη μετεγγραφή για τον Ακρίτα είναι γεγονός. Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί καμία μετεγγραφή, ο πρόεδρος της ομάδας της Χλώρακας, Βασίλης Θεοδώρου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για συμφωνία με τον Γκιγέρμε Καστελλάνι. Πρόκειται για 22χρονο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, που αγωνιζόταν στην Κορίνθιας και αναμένεται στην Κύπρο για υπογραφή των συμβολαίων. Προηγήθηκαν οι συμφωνίες με τους Γιάννη Κατσιάμη, Κωνσταντίνο Καραγιάννη, Ιβάν Ζαρατάνια και Πεδρίνιο.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ακρίτα, μιλώντας στον Σπορ FM, είπε ότι απασχόλησε ο τερματοφύλακας Ανδρέας Χριστοδούλου, που κατέληξε τελικά στον ΑΠΟΕΛ. Ο Νταβίντ Μπαντία επιστρέφει στην Κύπρο εντός της εβδομάδας και θα τρέξει ακόμη περισσότερο ο προγραμματισμός, ώστε το ρόστερ να είναι σχεδόν συμπληρωμένο με την έναρξη της προετοιμασίας. Ο στόχος του Ακρίτα είναι η προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που θα επιτρέψουν στην ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Όπως σημείωσε ο Θεοδώρου, «τα νέα αποκτήματα θα έρθουν στην Κύπρο για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα πάνε Βουλγαρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ