aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΕτοιμάζει μετεγγραφικό «χτύπημα» στις καθυστερήσεις

Ετοιμάζει μετεγγραφικό «χτύπημα» στις καθυστερήσεις

Μετεγγραφή, τη σημερινή τελευταία ημέρα που κλείνει το παράθυρο για δανεισμό από άλλη κυπριακή ομάδα, είναι έτοιμος να υλοποιήσει ο Ακρίτας. «Είμαστε κοντά στο να εντάξουμε ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας. Δεν είναι από την Πάφο. Θα ενημερωθείτε όταν καρποφορήσει η προσπάθεια για το deal», είπε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Νικόλας Λιασίδης.

Η ομάδα της Χλώρακας συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο «Στέλιος Κυριακίδης». Μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση εκτός έδρας, θα θελήσει να επανέλθει στις επιτυχίες, όπως έκανε και στην πρεμιέρα, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας. Ο Μπαντία δεν υπολογίζει τους Κόρατς και Σαραβάνια, που αντίκρισαν κόκκινη κάρτα με τις Πάφος FC και Ανόρθωση, αντίστοιχα. Ο Πογκέν είναι τραυματίας, αντιθέτως στη διάθεση του προπονητή του είναι ο Πικκής.

Εξάλλου, το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Μελετών κατατάσσει τον Ακρίτα στην 34η θέση στον κόσμο, όσον αφορά στις ομάδες που χρησιμοποιούν παίκτες κάτω των 21 ετών, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος. Στην Κύπρο, κατατάσσεται πρώτη στον ίδιο τομέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ