aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΑκρίτας: Πλήρωσε ακριβά τα λάθη του

Ακρίτας: Πλήρωσε ακριβά τα λάθη του

Πλήρωσε ακριβά τα λάθη του και μοιραία γνώρισε την τρίτη ήττα στο τρέχον πρωτάθλημα. Ο Ακρίτας πάλεψε και μάλιστα πολύ καλά το 90λεπτο απέναντι στον Άρη, με τη στατιστική απεικόνιση να λέει πολλά.

Δεν υστέρησε ούτε στην κατοχή της μπάλας, ούτε στη δημιουργία φάσεων για τέρμα. Κάτι που δεικνύει πως, σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας. Προσπάθησε να επιτεθεί μέσω οργανωμένων επιθέσεων και να στείλει την μπάλα, υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις, στην αντίπαλη περιοχή.

Η αλήθεια είναι πως έφτιαξε αξιόλογες φάσεις για να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά και να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο ματς. Από τη στιγμή που δεν συνδέθηκε με το πλεκτό και την ίδια ώρα… πιάστηκε σε αμυντική ανισορροπία στις φάσεις που ο Άρης έκλεψε την μπάλα, η όλη προσπάθεια δεν καρποφόρησε. Η ομάδα της Χλώρακας δείχνει πως έχει το «κόκκαλο» ώστε να διεκδικήσει την παραμονή στην Α΄Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ