aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΑκρίτας: «Πέναλτι που αλλοίωσαν αποτέλεσμα στα τρία τελευταία παιχνίδια»

Ακρίτας: «Πέναλτι που αλλοίωσαν αποτέλεσμα στα τρία τελευταία παιχνίδια»

Τον ορισμό ξένων διαιτητών και VARίστων στα παιχνίδια του θα ζητήσει από την ΚΟΠ ο Ακρίτας. Η ομάδα της Χλώρακας σε ανακοίνωσή της εκφράζει παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και σημειώνει πως καταλογίστηκαν πέναλτι σε βάρος τους που αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η διοίκηση του Ακρίτα Χλώρακας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση που τυγχάνει στην πρώτη της παρουσία στα σαλόνια της Ά κατηγορίας.

Γνωρίζαμε από την αρχή της σεζόν τις δυσκολίες που θα βρίσκαμε λόγω της μη επαρκούς εμπειρίας μας και αντιμετωπίζουμε με σεβασμό όλες τις ομάδες μικρές και μεγάλες, καθώς οι περισσότερες είναι ιστορικές και με κόσμο στο πλευρό τους.

Δεν ήταν στις προθέσεις μας να διαμαρτυρόμαστε και να φωνάζουμε για διαιτητικές αποφάσεις.

Δυστυχώς όμως είμαστε αναγκασμένοι αφού παρόλο που είχαμε παράπονα σε πολλά παιχνίδια και κάναμε υπομονή, τους τελευταίους αγώνες μας έγινε κακή χρήση και κατάχρηση του VAR εναντίον μας σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Οι τρεις συγκεκριμένες επίμαχες φάσεις δεν ήταν αμφισβητούμενες από τους αντιπάλους μας στην ροή του αγώνα. Οι επίμαχες φάσεις σφυρίχτηκαν πέναλτι και αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των τριών αγώνων μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας είναι απογοητευμένοι αφού παρόλο που κάνουν τεράστιες προσπάθειες οι κόποι τους εξανεμίζονται και τα αποτελέσματα κρίνονται σε φάσεις που ούτε στις ελλιπής τηλεοπτικές λήψεις φαίνεται με απόλυτη σιγουριά ότι έχει γίνει παράβαση. Πρώην διαιτητές τοποθετούνται δημόσια ότι δεν υπήρχαν πέναλτι στις συγκεκριμένες φάσεις.

Το θεμιτό όμως για εμάς είναι η ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και το ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να αδικούμαστε αλλά ούτε και να αδικείτε καμία άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δεν θα επικροτήσουμε ποτέ άδικη απόφαση που να μας ευνοεί διότι αργά ή γρήγορα θα αδικηθούμε με παρόμοιο τρόπο.

Το Var είναι ένα σπουδαίο εργαλείο που βοηθά προς την κατεύθυνση του δίκαιου παιχνιδιού.

Η βελτίωση της χρήσης του Var, ενός εργαλείου που χρησιμοποιείτε με επιτυχία τα τελευταία 30 χρόνια σε άλλα αθλήματα και τα τελευταία 3 χρόνια στο ποδόσφαιρο, είναι επιτακτική. Οι τρόποι υπάρχουν και αν καλεστούμε θα τους παραθέσουμε.

Εδώ όμως που έφθασαν τα πράγματα, και επειδή τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για την επίτευξη των στόχων μας που είναι η παραμονή στην Ά κατηγορία, θα ζητήσουμε από την επιτροπή διαιτησίας ξένους διαιτητές και βαρίστες στα παιχνίδια της ομάδας μας που απομένουν μέχρι και την λήξη τους πρωταθλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ