aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΑκρίτας: Με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να ελπίζει…

Ακρίτας: Με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να ελπίζει…

Η μεγάλη προσπάθεια του Ακρίτα απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΚ συνδυάστηκε με κέρδος ένα βαθμό. Θα μπορούσε με λίγη προσοχή να έφευγε και με το τρίποντο από τη Λάρνακα και να γινόταν η πρώτη ομάδα στην τρέχουσα σεζόν που θα κέρδιζε την ΑΕΚ στην «Αρένα».

Ωστόσο, όπως είπε και ο Ακράποβιτς, που έμεινε ικανοποιημένος «δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ, που είναι πρώτη, στο γήπεδο της». Ένας σημαντικός βαθμός για την ομάδα της Χλώρακας. Μπορεί να τη διατηρεί στην τελευταία θέση, όμως μείωσε στον ένα βαθμό από την 13η θέση.

Μάλιστα με τέτοιες εμφανίσεις και προσπάθεια, ο Ακρίτας έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε παραμονή. Ναι μεν βρίσκεται στην τελευταία θέση, όμως όσο δεν ξεφεύγουν οι ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω, παρουσιάζεται αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι τέλους.

Οι προσθήκες του Ιανουαρίου αποδεικνύονται πολύ καλές και έχουν συμβάλει, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ακράποβιτς, σε αλλαγή της εικόνας προς το καλύτερο. Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» και μετά δύο παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον της ομάδας στην Κατηγορία. Θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Παραλίμνι και στο «σπίτι» του τη Δόξα, αντίπαλοι που έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ