aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΑκρίτας: Για τη νίκη στο τελευταίο ματς του Ελ Τζεμίλι

Ακρίτας: Για τη νίκη στο τελευταίο ματς του Ελ Τζεμίλι

Από εκεί που έμεινε στο προηγούμενο παιχνίδι με την πρωτοπόρο ΑΕΚ (1-1), θέλει να αρχίσει ο Ακρίτας το σημερινό με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Και αν είναι δυνατόν, τούτη τη φορά, να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη, μετά από έξι διαδοχικά ματς. Εννοείται πως υπάρχουν οι πιθανότητες για να αντιστρέψει την κατάσταση και να παραμείνει στην Α΄Κατηγορία.

Επομένως κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα, έχει διπλή σημασία. Όσο δύσκολη κι αν φαντάζει η σημερινή εντός έδρας αποστολή, η ομάδα της Χλώρακας καλείται να αγωνιστεί με πείσμα και πάθος, κάνοντας το «μπαμ». Στη διάθεση του Μπρούνο Ακράποβιτς επιστρέφουν οι Αμπραχαμ Γκονζάλες και Βίνκο Μεντιμόρετς. Αντιθέτως, δεν είναι διαθέσιμος ο Σταύρος Γαβριήλ, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

Όσον αφορά στον Τζαουάντ Ελ Τζεμίλι Σέτι, όπως είναι το πλήρες όνομά του, θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς, το oποίο θα είναι το τελευταίο του. Μετακομίζει στη Λέφσκι Σόφιας, η οποία αποκτά τα δικαιώματα του 20χρονου αριστερού εξτρέμ, με τον Ακρίτα να βάζει στο ταμείο περίπου 200.000 ευρώ, διατηρώντας δικαιώματα μεταπώλησής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ