aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣAκρίτας: Έκλεισε… τρίλιζα, πάει για επιθετικό

Aκρίτας: Έκλεισε… τρίλιζα, πάει για επιθετικό

Μετά τον 24χρονο Πορτογάλο μέσο Ματέους Κλεμέντε και τον 23χρονο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι Βάσκο Λόπες, στον Ακρίτα συνεχίζουν ακάθεκτοι την ενίσχυση του ρόστερ.

Στα πράσινα της Χλώρακας, ντύθηκε ο Κροάτης αμυντικός Βίνκο Μεντιμόρετς, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι προσφάτως στην Καρμιώτισσα, καταγράφοντας 13 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ενσωματώθηκε ήδη στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Εντός των ημερών, θα προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό άλλος ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα δώσει νέα πνοή και δυναμική στη γραμμή κρούσης, όπως λένε στην ομάδα της Χλώρακας. Μετά τον προχθεσινό αποκλεισμό στο κύπελλο από την Πάφος FC, το βάρος έπεσε πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα ώστε να κερδηθεί το μεγάλο στοίχημα της παραμονής στη «μεγάλη» κατηγορία. Τη μεθεπόμενη αγωνιστική, υπενθυμίζουμε, ο Ακρίτας αντιμετωπίζει την Καρμιώτισσα (27/1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ