aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΑκρίτας: Δεν υψώνει λευκή σημαία

Ακρίτας: Δεν υψώνει λευκή σημαία

Ανεξαρτήτως των απουσιών και των παικτών που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα, ο Ακρίτας καλείται στο σημερινό εκτός έδρας ματς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, να γυρίσει δυναμικά τον τροχό. Να πετύχει την 4η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ώστε να συνεχίσει να ελπίζει σε ανατροπή των βαθμολογικών δεδομένων.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα της επιστροφής στη Β΄Κατηγορία και αυτομάτως, οι αγώνες που θα απομένουν μέχρι το φινάλε, θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα. «Δεν τελείωσε ο πόλεμος», ήταν το μήνυμα που είχε στείλει ο προπονητής του Ακρίτα, Ντάνις Λαχτιόνοφ, μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα.

Η ομάδα της Χλώρακας, υπενθυμίζεται, πανηγύρισε την τελευταία νίκη στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που έδωσε στο τρέχον έτος. Είχε επιβληθεί της Ανόρθωσης με 1-0. Νίκη που προστέθηκε σε αυτές απέναντι στην Ομόνοια (1-0) και το Παραλίμνι (2-1), αγωνιζόμενη ισάριθμες φορές στο «Στέλιος Κυριακίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ