aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΑκρίτας: Απολυτήριο στον Ακράποβιτς μετά την πεντάρα

Ακρίτας: Απολυτήριο στον Ακράποβιτς μετά την πεντάρα

Παρελθόν από τον πάγκο του Ακρίτα αποτελεί ο Μπρούνο Ακράποβιτς. Η ομάδα της Χλώρακας ανακοίνωσε αργά το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας την απόφασή της να απολύσει τον Βόσνιο προπονητή, ο οποίος πληρώνει τη νύφη μετά τη βαριά ήττα με 0-5 στο Παραλίμνι από την Ένωση. Έτσι, η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα ψάχνει για νέο προπονητή, τον τρίτο στη σεζόν μετά τους Μπαντία και Ακράποβιτς, ενώ για δύο ματς είχε το ρόλο του υπηρεσιακού ο Μαρκ Βελάσκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώνουμε ότι, μετά από αρκετή σκέψη, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας αποφάσισε να προβεί στην λύση των συμβολαίων με τον μέχρι πρότινος προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή, Bruno Akrapovic και Bolivar Silveira, αντίστοιχα.

Αυτή η απόφαση δεν πάρθηκε επιπόλαια αλλά αποτελεί μια ενδελεχή ανασκόπηση της απόδοσης της ομάδας μας κατά την διάρκεια της σεζόν. Παρά τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση του προπονητικού μας επιτελείου, δεν καταφέραμε να αλλάξουμε την αγωνιστική κατάσταση και να πετύχουμε τα   αποτελέσματα που περιμέναμε και πιστεύουμε ότι είναι καιρός για νέα κατεύθυνση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους δύο για τη συνεισφορά τους στο Σωματείο κατά τη διάρκεια του χρόνου τους μαζί μας και να τους ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές τους προσπάθειες.

Η αναζήτηση νέου προπονητή και τεχνικού διευθυντή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε τους κατάλληλους ανθρώπους για να οδηγήσουν την ομάδα μας σε μελλοντικές επιτυχίες.

Ζητάμε από τους φίλους της ομάδας  μας  την κατανόηση και τη συνεχή υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου. Περαιτέρω ενημερώσεις θα δοθούν το συντομότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ