aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΑκρίτας: Ακόμα πιο δύσκολη η προσπάθειά του

Ακρίτας: Ακόμα πιο δύσκολη η προσπάθειά του

Ο πρώτος βαθμός που πήρε ο Ακρίτας στην έδρα του μετά τις 4 Ιανουαρίου, δεν μπορεί να τον αφήνει ικανοποιημένο. Απέναντι στο Παραλίμνι προσδοκούσε στη νίκη, καθώς με τις ισοπαλίες δεν μπορεί να κάνει το βήμα προς τα πάνω, αυξάνοντας τις πιθανότητες για παραμονή στην Κατηγορία. Με τους 13 βαθμούς και με την πρώτη ομάδα που είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού να έχει 24, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο για τον Ακρίτα να πετύχει τον στόχο του.

Θα χρειαστεί ένα ποδοσφαιρικό θαύμα στη συνέχεια, ενώ απομένουν άλλες 12 αγωνιστικές για το τέλος. Στην ομάδα της Χλώρακας πάντως δεν πτοούνται και είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους, αφού μαθηματικά έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν. «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς, δεν είναι καθοριστικό το αποτέλεσμα. Έχουμε πολλά παιχνίδια» σχολίασε αμέσως μετά το προχθεσινό ματς ο τεχνικός του Ακρίτα, Ντένις Λαχτιόνοφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ