aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΑκράποβιτς: «Μπορεί ο Ακρίτας να μείνει κατηγορία»

Ακράποβιτς: «Μπορεί ο Ακρίτας να μείνει κατηγορία»

Πεπεισμένος ότι ο Ακρίτας μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά και να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία δήλωσε ο Μπρούνο Ακράποβιτς. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μετά τη σπουδαία και ιστορική νίκη επί της Ανόρθωσης δήλωσε πως έχει πίστη στις δυνατότητες του Ακρίτα, αλλά και της δουλειάς του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«H Kύπρος είναι όμορφη χώρα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είδα μερικά παιχνίδια πριν, εντοπίσαμε κάποια προβλήματα και μέσα από τις προπονήσεις προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε. Πρέπει να εξηγούμε στους παίκτες τι να κάνουν την ώρα του παιχνιδιού.

Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε τα πράγματα. Πήραμε μεγάλο ρίσκο με τους τρεις στην άμυνα και τα πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε ευκαιρίες και κάναμε πρέσιγνκ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος η Ανόρθωση επιτέθηκε περισσότερο όμως είχαμε καλή αντίδραση και προσπαθήσαμε και εμείς να δημιουργήσουμε κινδύνους. Ήταν εκπληκτική η προσπάθεια μας σήμερα. Ένα πολύ ποιοτικό γκολ από τον Βάσκο Λόπες και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Πιστεύεται ότι μπορεί η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία; «Είναι πολύ πιθανόν, ναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ήρθα εδώ γιατί διαπίστωσα ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι παίκτες μπορούν να καταλάβουν τι θέλω. Είμαι θετικός και πιστεύω θα αφήσω το στίγμα μου».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Τους υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε πολύ σοβαρά για να καταφέρουμε τους στόχους μας και να τους κάνουμε χαρούμενους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ