aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Ακούμε για χειρουργεία, δεν μας ανησυχεί ο Φανιέρος και ο Καραβίδας»

«Ακούμε για χειρουργεία, δεν μας ανησυχεί ο Φανιέρος και ο Καραβίδας»

Ο πρόεδρος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκκος με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρθηκε για τον αυριανό αγώνα (07/01) με αντίπαλο την ομάδα του Ερμή.

Αναλυτικά:

«Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ο Ερμής του Φανιέρου δεν πέφτει.. Ακούμε από τα παπαγαλάκια ότι θα έχουμε χειρουργεία αύριο, αν παίξουμε τον Ερμή 10 φορές στις 8 θα τον κερδίσουμε, δεν νομίζω να έχουμε εμείς το άγχος, δεν είναι για μας τελευταία ευκαιρία..

Δεν μας ανησυχεί τόσο ο Φανιέρος και ο Καραβίδας, αυτοί τήρησαν την υπόσχεση τους, μας έταξαν δυσκολίες, όσο οι εσωτερικές υποσχέσεις που πήραμε όταν η ομάδα ήταν 6 μήνες απλήρωτοι, όταν έβγαινε 1 ομάδα στο περσινό πρωτάθλημα και όταν θα είχε 12 ομάδες το επόμενο πρωτάθλημα… We will find a way, δεν χρειάζεται να κάνουμε 7-8 συνελεύσεις το καλοκαίρι.. Είμαστε ακόμη η ομάδα που δεν έχει κάνει 2 συνεχόμενες νίκες, που δεν έχει κάνει 2 συνεχόμενα clean sheet και η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς εκτός έδρας νίκη και κάποιοι δηλώνουν ευχαριστημένοι.. Δεν είναι τυχαίο το 8/11 στους ομίλους του ΑΠΟΕΛ ενώ Salzburg έχει 0/11 και Ερυθρός Αστέρας μόλις φέτος μία, δεν είναι τυχαίες οι πορείες του Απόλλωνα και της ΑΕΚ, αυτά δεν μπορούν να τα κάνουν ομάδες από Ισραήλ και Πολωνία κλπ με 50-60 εκατομμύρια budget και εμείς θέλουμε να τους κερδίσουμε με συνθήματα και με το να κάνουμε το minimum, να δουλεύουμε όσο χρειάζεται για να μην απολυθούμε.. Δεν έχουμε hard working culture ακόμη, αν προσθέσουμε και τον κάθε Σπύρου που κατασκηνώνει για 500 ευρώ, επειδή δεν θα αφήσουν ποτέ την ΕΝΠ να “κλείσει”, καταλαβαίνω και τον αντιπρόεδρο της Ανόρθωσης όταν μιλάει για έλλειμμα ειλικρίνειας και καταλαβαίνω πως πήγε και το χρέος 3,5 εκατομμύρια…Τουλάχιστον επιστρέφουν οι νέοι στην Ένωση ΝΕΩΝ Παραλιμνίου, το μέλλον της ομάδας είναι πιο σημαντικό από την παραμονή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ