aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑκούει Γαλάνη για να αγνοήσει τους ξενέρωτους και πικρόχολους

Ακούει Γαλάνη για να αγνοήσει τους ξενέρωτους και πικρόχολους

Με νέο ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης μας τονίζει πως ακούει την σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη για να αγνοήσει τους ξενέρωτους, τους πικρόχολους, τους σοβαροφανείς και τους ξερόλες και μας καλησπερίζει με το τραγούδι «Θα σ’ αγαπώ».

Επίσης, το αφιερώνει μόνον σε όσους έχουν οπτική γωνία ζωής… Ααα, και στο αγνώστων στοιχείων μωράκι του που αρκετοί ξεγελιούνται νομιζόμενοι πως είναι δίποδο.

Αναλυτικά έγραψε συνοδευτικά με το πιο πάνω τραγούδι ο Κουτσοκούμνης: «Ένα ζεστό καλησπέρα σε όλους του φίλους μ’ ένα ύμνο της Γαλάνη. Μια δύσκολη εβδομάδα, μας βγήκε θετικά. Και στην Κύπρο και την Ελλάδα. Αγνοώ του ξενέρωτους και τους πικρόχολους και τους σοβαροφανείς και τους ξερόλες. Αφιερώνεται μόνον σε όσους έχουν οπτική γωνία ζωής… και στο μωράκι. Καλό Σαββατοκύριακο».

15086282_1620611251298555_657818671_n

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ