aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑκόμη πιο δυνατή με τον Μάατσι

Ακόμη πιο δυνατή με τον Μάατσι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η απόκτηση του Νασίρ Μάατσι αποτελεί ασφαλώς τη μεγαλύτερη μετεγγραφική επιτυχία του τρέχοντος καλοκαιριού για τη Νέα Σαλαμίνα. Το χθεσινό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε θετική κατάληξη και ο Ολλανδός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου.

Οι ερυθρόλευκοι πρόσθεσαν στην επίθεσή τους έναν ποδοσφαιριστή γνωστής αξίας, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την κυπριακή πραγματικότητα. Πλέον, η γραμμή κρούσης στελεχώνεται από αξιόπιστες λύσεις, καθώς ο ακραίος φορ προστίθεται στους Ντίμιταρ Μακρίεφ, Κούλη Παύλου, Πεδρίτο και Γιώργο Κολοκούδια.

Ο Μάατσι ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό πριν από δύο χρόνια και βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στη Μπιρκιρκάρα. Η Πάφος FC πήρε το ρίσκο πέρσι να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, καθώς στη μαλτέζικη ομάδα αγωνίστηκε μόνο σε εννιά παιχνίδια, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Δικαίωσε τους παράγοντες της παφιακού συλλόγου με την παρουσία του, έχοντας 32 συμμετοχές και 13 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του εξαργυρώθηκαν με τη μετεγγραφή του στη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ