aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣΑκόμη να κληθεί για κατάθεση ο Τορναρίτης;

Ακόμη να κληθεί για κατάθεση ο Τορναρίτης;

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο, τη διαιτησία, τους φακέλους, τις καταγγελίες και άλλα, κλήθηκε να σχολιάσει ο Χριστόφορος Τορναρίτης στο ραδιόφωνο του supersport fm. Έτυχε να βρίσκομαι στο αυτοκίνητο και θέλησα να ακούσω τις τοποθετήσεις του. Κυρίως για το θέμα που κλήθηκε να τοποθετηθεί και είναι επίκαιρο. Άλλωστε, δεν παίζει και κάτι άλλο στο ποδόσφαιρό μας το τελευταίο διάστημα. Έχω την εντύπωση ότι το αγωνιστικό περνά σε δεύτερη μοίρα, όταν γίνεται συνεχής αναφορά σε προσυνεννοημένους αγώνες.

Με τα όσα ανέφερε ο Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού για προσυννενοημένους αγώνες κρίνω πως είναι πολύ σοβαρά και εάν δεν κλήθηκε ήδη θα πρέπει άμεσα να κληθεί από την Αστυνομία να δώσει κατάθεση. Γιατί άλλο να συζητούνται λίγο ή πολύ κάποια πράγματα σε καφενειακό επίπεδο και άλλο να τα λέει άνθρωπος που έχει άμεση εμπλοκή με το ποδόσφαιρο.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης, λοιπόν, σε γενικές γραμμές αναφέρθηκε σε παράνομα πρακτορεία στοιχήματος στην Κίνα, τονίζοντας ότι μέσω κινητών τηλεφώνων παίζονται στοιχήματα, «γίνονται προσυνεννοημένοι αγώνες», «πατώντας κουμπάκια την ώρα της εξέλιξης των αγώνων», είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι και η UEFA τα στοιχεία που συγκεντρώνει και τα αποστέλλει μέσω φακέλων στην ΚΟΠ, είναι μέσω αυτών που διατηρούν τα πρακτορεία στοιχημάτων στην Κίνα. Σίγουρα το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας μπορεί να ζητήσει το ηχητικό των όσων είπε ο Τορναρίτης και να ακούσει κατά λέξη τις αναφορές του επί τούτου.

Θεωρώ πως ο παράγοντας του Ολυμπιακού είπε αρκετά και σημαντικά, τα οποία χρήζουν εξέτασης από την Αστυνομία. Άλλωστε, το κάθε τι που μπορεί να συγκεντρώσει είναι ικανό να συμβάλει στην προσπάθεια που θα γίνει για πάταξη του φαινομένου. Ο Τορναρίτης καλό θα ήταν να κληθεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία αφού φάνηκε με τα όσα είπε να γνωρίζει αρκετά. Δεν μπορεί οι αναφορές αυτές να περάσουν στο ντούκου. Έχω την αίσθηση ότι μιλούσε σοβαρά, ήξερε τι έλεγε και ας μιλήσει εκεί που πρέπει. Το ίδιο είναι καλό να κάνουν κι άλλοι που γνωρίζουν, εάν πραγματικά θέλουν την κάθαρση του ποδοσφαίρου μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ