«Αίτημα στην ΚΟΠ για παρουσία Ομονοιατών στο Δασάκι από Λάρνακα και Αμμόχωστο»

Για τις δυσκολίες του Εθνικού ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Ομόνοια, μίλησε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου των Αχνιωτών, Μάριος Μιτσίδης (Super Sport fm 104.0). Υπενθυμίζουμε πως οι παίκτες του Εθνικού δεν πραγματοποιούσαν προπονήσεις λόγω της πανδημίας που έπληξε την ομάδα.

Μόνο δύο ποδοσφαιριστές δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις καθώς εκκρεμεί το τελευταίο διαγνωστικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν. Όλοι οι υπόλοιποι επέστρεψαν στο γήπεδο για την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τους πράσινους.

Ο Μιτσίδης αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου της Ομόνοιας, μετά το σχετικό διάταγμα για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών εκτός της επαρχίας Λευκωσίας, λόγω του κορωνοϊού που έπληξε και την πρωτεύουσα.

Το σχετικό απόσπασμα: «Το παιχνίδι θα γινόταν με φιλάθλους, αυτό γνωρίζαμε και ανακοινώσαμε ότι θα δοθεί σημαντικός αριθμός εισιτηρίων στους φίλους της Ομόνοιας. Το νέο διάταγμα είναι καταστροφικό για την ομάδα μας καθώς περιμένουμε τα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες να έρθει κόσμος για να πάρουμε οικονομική ανάσα και να καλυφθούν κάποιες τρύπες. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο πρόεδρος προσπαθεί, έγινε αίτημα στην Ομοσπονδία ώστε να έρθει κόσμος από την επαρχία Λάρνακας και Αμμοχώστου όπου η Ομόνοια έχει πολλούς οπαδούς».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ